PC Only
nieuws
Game

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 8 augustus 2012 om 07:58

Darksiders 2 heeft New Game + en survival mode

Nieuws | 8 augustus 2012 - Deze maand ligt Darksiders 2 in de winkel en in deze game wordt je in de schoenen gezet van de Dood. Vigil Games hoopt dat je na het uitspelen van de game, door blijft spelen met de Dood. Darksiders 2 heeft namelijk een New Game +-modus, zo meldt Destructoid.

Meer modi
Na het uitspelen van Darksiders 2 zal New Game + beschikbaar worden en je kunt de game dan wederom spelen, maar nu begin je met de vergaarde skills,levels en uitrustingen van je eerdere speelsessie. Dit is echter niet de enige modus die ervoor moet gaan zorgen dat je langer kan genieten van de game. Darksiders 2 beschikt namelijk ook over de modus ‘The Crucible’. Deze modus is een ‘survival mode’ en je moet in deze modus diverse vijanden te lijf gaan in totaal 100 rondes.

Beloning
Natuurlijk is een ‘survival mode’ niks nieuws onder de zon, maar in The Crucible zal je beloningen krijgen voor het behalen van bepaalde rondes. Krijg je een beloning die je wel aanstaat, dan krijg je deze natuurlijk, maar kan je niet meer verder spelen. Wil je dus een grotere beloning, maar ga je dood, dan krijg je helemaal niks. Ook je eerdere beloning voor het behalen van een bepaalde ronde zal je niet krijgen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Vigil Games
Uitgever: THQ
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 21 augustus 2012
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media