PC Only
nieuws
Game

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 2 juli 2012 om 22:48

Bron: CVG
English Translation   Tags: battlefield, premium, ea, dlc, dice

Battlefield 3 kent reeds 800.000 premium leden

Nieuws | 2 juli 2012 - Patrick Soderlund, baas van EA Games, heeft laten weten dat de nieuwe Premium Service van Battlefield 3 een sterke start heeft gehad, zo meldt CVG.

Leden
Terwijl de service slechts twee weken beschikbaar is voor gamers, zijn er reeds circa 800.000 premium leden in die tijd bijgekomen. Soderlund liet weten dat terwijl het nog erg vroeg is om te zeggen dat de service een succes is, liet hij wel weten dat het een veelbelovend begin is voor de Premium Service van Battlefield 3. Wel zij hij dat de service vele malen beter is dan Call of Duty Elite, een soortgelijke online dienst voor de Call of Duty franchise.

Premium
De Premium Service van Battlefield 3 is sinds twee weken verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC gamers. Voor een bedrag van 50 euro kunnen spelers over het tijdspan van een jaar allerlei nieuwe downloadable content krijgen voor de game. Allereerst zijn Back to Karkand en Close Quarters reeds beschikbaar voor de spelers. Ook heeft Electronic Arts reeds nieuwe dlc aangekondigd, namelijk Armored Kill, Aftermath en End Game. Exacte releasedata voor deze dlc zijn nog niet bekend gemaakt.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Digital Illusions CE
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 27 oktober 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 3
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media