PC Only
nieuws
Game

Auteur: Maurice ter Linden (GamerMaus)
Geplaatst op: 30 mei 2012 om 16:32

Inversion in Europa vertraagd

Nieuws | 30 mei 2012 - De Europese release van Inversion, de shooter die speelt met zwaartekracht, is uitgesteld naar juli. Dit maakt Namco Bandai bekend.

Uitstel
De game zou oorspronkelijk een release krijgen in de VS op 5 juni en een Europese release op 8 juni. Alleen de Europese versie van de game heeft vertraging gekregen, daarnaast verschijnt de game wel gewoon nog op 5 juni in de Verenigde Staten. Een reden voor het uitstel is niet gegeven. Dit is de tweede keer dat Inversion is uitgesteld, de game zou oorspronkelijk in februari uitkomen totdat hij werd uitgesteld naar juni, waarna hij dit keer weer is uitgesteld.

Inversion
Inversion is de opkomende game van de ontwikkelaar van TimeShift, Saber Interactive. In de game nemen spelers de rol op zich van plaatselijke politieagent David Russel, die zijn verloren zoontje zoekt in een stad die verwoest is door een buitenaardse invasie. De buitenaardse wezens hebben wapens die de zwaartekracht kunnen aanpassen en de gameplay van Inversion zal voornamelijk hierop gericht zijn.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Saber Interactive
Uitgever: Bandai Namco Games
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 27 juli 2012
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media