PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 4 mei 2012 om 09:33

Nieuwe Saints Row-game verschijnt dit najaar

Nieuws | 4 mei 2012 - THQ heeft aangekondigd dat er eind dit jaar een nieuwe Saints Row-game verschijnt. Saints Row: The Third - Enter The Dominatrix is een stand-alone uitbreiding op Saints Row: The Third en zal voor een lagere adviesprijs in de winkels liggen.

Saints Row: The Third - Enter The Dominatrix
Saints Row: The Third - Enter The Dominatrix begint waar Saints Row: The Third is geëindigd. De alien warlord Zinyak houdt de aarde al een aantal eeuwen in de gaten, vanwege de zeldzame natuurlijke bronnen en de vrouwen. Hij is alleen een beetje bang voor de Saints en besluit hun leider te kidnappen. Hij zet hem in een virtuele wereld die lijkt op Steelport maar het niet is en waar je een slaafje bent van de Dominatrix.

Lagere adviesprijs
Saints Row: The Third - Enter The Dominatrix heeft een wat lagere adviesprijs en gaat voor €40 over de toonbank in Europa. Dit is opvallend, want het Amerikaanse persbericht spreekt van een adviesprijs van $29,99, dat is €22,82 tegen de huidige dollarkoers. Het zou betekenen dat de game in Europa bijna 2 keer zo duur wordt. We hebben THQ gevraagd om een reactie op de Europese adviesprijs.

Saints Row: The Third - Enter The Dominatrix verschijnt dit najaar voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Volition Inc.
Uitgever: THQ
Meer info
Genre(s): Action
Aantal spelers: -
Release: NNB
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media