PC Only
nieuws
PC default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 8 maart 2012 om 18:32

RE6 heeft speciaal conversatie-systeem

Nieuws | 8 maart 2012 - Langzaam maar zeker komt er steeds meer informative vrij over Resident Evil 6. Nu is er wederom een nieuwtje bekend over de game. Dengeki Magazine laat namelijk weten dat Resident Evil 6 een speciaal conversatie-systeem zal bevatten.

Speciaal
Resident Evil zal heel veel gesproken tekst met zich meebrengen. Tijdens de gesprekken is het mogelijk dat de conversatie totaal verandert. Dit hangt af van de situatie die zich op dat moment voordoet. Hoe dit dan precies in zijn werk gaat, is niet bekend en is het dus even afwachten wat hiermee precies wordt bedoeld.

Resident Evil 6
Resident Evil 6 sppelt zich af 10 jaar na de gebeurtenissen in Raccoon City en heeft de President van de Verenigde Staten besloten de waarheid te onthullen, in de hoop dat dit de huidige stijging in bioterrorisme tegen kan gaan. Leon S. Kennedy zou aan de zijde van de President staan, maar dankzij een bioterroristische aanslag komt Leon oog in oog met een gemuteerde en onherkenbare President te staan en moet hij de moeilijkste beslissing uit zijn leven maken. Op hetzelfde moment arriveert Bioterrorism Security Assessment Alliance-lid Chris Redfield in China, dat mogelijk ook getroffen gaat worden door een bioterroristische aanval.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Horror
Aantal spelers: -
Release: 22 maart 2013
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media