PC Only
informatie
Titel Beschrijving
PC Only Informatie over PC Only
FAQ PC Only Veelgestelde vragen over PC Only
Voorwaarden Informatie over copyright, trademarks, disclaimer en het privacybeleid
Beleid De regels voor het plaatsen van een reactie op PC Only
UBB-codes Overzicht van te gebruiken UBB-codes op PC Only
Adverteren Informatie over adverteren op PC Only
informatie

FAQ PC Only

Ben je ook zo benieuwd hoe Gaming Only is ontstaan? Of wil je graag weten hoe wij games becijferen? De antwoorden op deze vragen en nog veel meer kun je vinden in deze lijst met veelgestelde vragen. Zo krijg je meer inzicht in wat Gaming Only is, wie er achter Gaming Only zitten en wat Gaming Only allemaal precies doet. Dit gaat van algemene vragen, tot vragen over artikelen, video’s en je profiel. Je kunt hieronder een overzicht van de onderwerpen zien. Door op een onderwerp te klikken ga je direct naar dat onderwerp toe. Klik je vervolgens bij de vraag op ‘Naar de top’, dan word je weer mee terug genomen naar de lijst van onderwerpen.


Algemeen - Naar de top
Is Gaming Only geheel onafhankelijk?
Ja, Gaming Only is geheel onafhankelijk van de bedrijven waarover zij bericht. Wij werken niet voor ontwikkelaars, uitgevers of fabrikanten van soft- en hardware. De redacteurs van Gaming Only worden dan ook niet beïnvloed door deze partijen om games op een bepaalde manier te beoordelen of een bepaalde score aan een game te geven. De redacteurs geven in reviews en previews hun eigen, eerlijke mening.
Wel is het zo dat Gaming Only regelmatig advertenties van gamesbedrijven plaatst. De processen voor het werven van deze advertenties en het schrijven van reviews zijn volledig gescheiden en worden door verschillende afdelingen en personen verzorgd. Dit voorkomt belangenverstrengeling of bevoordeling van bepaalde partijen en games.
Naar de top

Hoe kan ik lid worden van Gaming Only?
Je kunt lid worden van Gaming Only door je te registreren op het forum. Met deze account kun je dan vervolgens op alle sites van Gaming Only inloggen.
Naar de top

Waarom zou ik lid worden van Gaming Only?
Lid worden van Gaming Only heeft een aantal voordelen, ten opzichte van het gewoon bezoeken van de site zonder je te registreren. De voordelen op een rijtje:
- Je kunt reageren op nieuws, artikelen, media en memberartikelen.
- Je kunt een eigen profiel bijhouden met de games die je bezit en graag zou willen kopen in de toekomst.
- Je kunt zelf reviews van games schrijven en weblogs plaatsen.
- Je kunt games een cijfer geven, zonder hiervoor een review te hoeven schrijven.
- Je kunt berichten plaatsen op het forum en zo deelnemen aan discussies, vragen stellen over games en hardware of andere helpen hun problemen met games en hardware op te lossen.
- Je kunt deelnemen aan prijsvragen die door Gaming Only georganiseerd worden.
Naar de top

Hoe is Gaming Only ontstaan?
Gaming Only is eind februari 2005 ontstaan als PSP Zone. PSP Zone is later omgedoopt tot PSP Only en met de komst van Xbox 360 Only in november 2005 is de naam Gaming Only ontstaan. Voor meer informatie over het ontstaan en de geschiedenis van Gaming Only kun je kijken op de website van Only Network.
Naar de top

Onderaan de site staat iets over Only Network. Wat is dat?
Only Network is eigenaar en uitgever van de sites van Gaming Only. Only Network is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van informatieve websites. Voor meer informatie over Only Network kun je kijken op de website van het bedrijf.
Naar de top

Ik heb een goed idee voor de site. Waar kan ik die kwijt?
Goede ideeën zijn bij ons altijd welkom. Deze kun je op twee manieren doorgeven. Je kunt een bericht plaatsen op het feedback forum.
Ook kun je gebruik maken van het contact formulier. Zorg ervoor dat je jouw idee goed omschrijft en houd eventuele feedback netjes.
Naar de top

Ik wil graag reageren op een nieuwtje/artikel/memberartikel. Hoe kan dat?
Je kunt reageren door je te registreren. Hierna kun je met je account inloggen. Onderaan het item waarop je wilt reageren vind je een reactiebox. Hier kun je jouw reactie typen en vervolgens plaatsen. Zorg er wel voor dat je reactie voldoet aan het beleid van Gaming Only voor reacties.
Naar de top

Kan ik mijn reacties op Gaming Only opmaken?
Ja, je reacties op Gaming Only kun je opmaken met behulp van UBB-code. Met deze codes kun je jouw reactie op verschillende manieren opmaken. Deze mogelijkheden kun je vinden in de informatie over de UBB-codes.
Naar de top

Ik wil graag adverteren op Gaming Only. Kan dat?
Gaming Only biedt verschillende advertentiemogelijkheden gericht op jonge mannen tussen de 14 en 24 jaar. De advertentie exploitatie wordt gedaan door Adfactor. Meer informatie over de advertentie mogelijkheden is te vinden op de advertentie pagina’s.
Naar de top


Nieuws - Naar de top
Waar haalt Gaming Only het nieuws vandaan?
Gaming Only gebruikt veel verschillende bronnen om nieuws te vergaren. Zo krijgen we op de redactie dagelijks verschillende persberichten binnen met interessant gamenieuws. We hebben regelmatig contact met uitgevers om geruchten die we vinden te verifiëren en om interessante nieuwtjes proberen los te krijgen. Natuurlijk kijken wij ook naar het nieuws dat andere sites brengen en het nieuws dat uitgevers op speciale perssites plaatsen. Tot slot geven bezoekers regelmatig interessante nieuwtjes aan ons door.
Naar de top

Ik heb een nieuwtje gevonden en wil dit graag aan jullie doorgeven. Hoe doe ik dat?
Als je een nieuwtje vindt wat nog niet geplaatst is en waarvan je denkt dat dit geplaatst kan worden op Gaming Only, dan kun je dit doorgeven aan ons. Gebruik hiervoor het nieuwssubmit formulier. Lees eerst even de informatie bij het nieuwssubmit formulier voordat je een nieuwtje instuurt.
Naar de top

Ik heb een nieuwtje ingestuurd via de nieuwssubmit, maar deze wordt niet geplaatst. Waarom niet?
De redactie bekijkt alle tips die binnen komen via de nieuwssubmit. Zij besluiten dan ook of het nieuwtje geplaatst wordt. Er kunnen verschillende redenen zijn om te besluiten een nieuwtje niet te plaatsen. Deze mogelijke redenen en verder uitleg kun je vinden bij het nieuwssubmit formulier.
Naar de top

Een nieuwtje dat ik heb ingestuurd is geplaatst, maar mijn naam staat niet vermeld. Waarom niet?
Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Mocht het zo zijn dat er geen bron is vermeld bij het geplaatste nieuwsbericht, dan is het nieuws door de redactie uit een persbericht of van een perssite gehaald. Gaming Only geeft de voorkeur aan het gebruiken van nieuws direct van een uitgever, zo weten we altijd dat de inhoud van het bericht 100% klopt. Ook kan het zijn dat een redacteur het nieuws zelf al ergens heeft gevonden. Tot slot is het mogelijk dat iemand anders eerder dezelfde tip doorgaaf aan de redactie.
Naar de top


Artikelen - Naar de top
Wat voor artikelen kan ik vinden op Gaming Only?
Gaming Only publiceert een aantal verschillende soorten artikelen. De drie basis artikelen zijn de review, de preview en de hands-on. In de review wordt een game beoordeelt, terwijl in een preview en hands-on vooruit geblikt wordt op een game. Daarnaast publiceert Gaming Only regelmatig specials. Dit soort artikelen kan allerhande inhoud hebben, van een interview tot een beschouwing op een bepaald fenomeen, een top 10, etc.
Naar de top

Wanneer verschijnt de review van game X?
Meestal verschijnt de review van een nieuwe game rond de releasedatum. Vroeger dan een week voor de releasedatum wordt een review van een game niet geplaatst. Vanaf dat moment streven we ernaar de review van de game zo snel mogelijk op Gaming Only te plaatsen. Hierin zijn we echter afhankelijk van de uitgever van de game. Sommige games worden ons voor de releasedatum toegezonden, andere pas na en van sommige games verstuurt een uitgever geen reviewexemplaren. In dit soort gevallen kan het zijn dat een review later of niet verschijnt. We doen natuurlijk altijd ons best om een reviewexemplaar te pakken te krijgen.
Naar de top

De review van game X is een week voor de release verschenen. Hoe kan dat?
Gaming Only beschikt over een aantal zogeheten debug consoles. Dit zijn speciale consoles waarop games kunnen worden gespeeld die nog niet klaar zijn om in de winkel te leggen. Zo gebeurt het ook dat uitgevers een game opsturen die wel afgerond is, maar waarvan de code nog niet is omgezet zodat jouw gewone console deze af kan lezen. De game die wij dan krijgen is wel helemaal klaar, maar kan alleen door de debug console worden gelezen. Ook zitten deze vaak in een simpel hoesje en krijgen we er een geprinte handleiding bij. Dit zorgt ervoor dat de game niet eerst gedrukt en verpakt hoeft te worden in een fabriek, wat behoorlijk wat tijd scheelt. Hierdoor hebben wij games soms al een paar weken voor de launch in huis en kunnen we al voor de releasedatum een review publiceren.
Naar de top

Hoe bepalen jullie de score voor een game?
De score voor een game wordt bepaald door de redacteur. De mening van de redacteur geeft de doorslag bij het cijfer, de score voor een game is dus altijd subjectief. Natuurlijk kijkt een redacteur tijdens het beoordelen van de game wel naar een bepaald aantal factoren. Dit zijn de gameplay, graphics, replay waarde en sound. Ook is het van belang of een game een goed verhaal heeft, leuk is en zo zijn er nog veel meer dingen die meegewogen worden in het oordeel van de redactie. Het is dus geen proefwerk, waarbij elke fout een punt aftrek betekent. Er is dan ook geen vaste formule voor een score. Deze worden uitgedeeld op basis van de mening van de redacteur.
Naar de top

Jullie hebben game X een score van 80% gegeven, ik vind dat het 90% moet zijn. Waarom heeft game X geen score van 90% gekregen?
De score van een game geeft de persoonlijke mening van de redacteur weer. Het kan dus zijn dat de redacteur dingen anders interpreteert en anders waardeert dan jij. Je mag het dus niet eens zijn met het cijfer van een game. Dit betekent niet dat het cijfer niet goed is of aangepast zou moeten worden. Wel kun je laten weten wat jij de game waard vindt, door de game zelf een score te geven, er een memberreview over te schrijven of een reactie bij de review achter te laten waarin je uitlegt wat jouw score voor de game zou zijn.
Naar de top

Wat is het verschil tussen een score van 85% en een score van 90% of een score van 60% en een score van 65%?
Verschillen in scores zijn altijd lastig aan te geven. Zeker ook omdat heel veel mensen andere meningen hebben over wat voor cijfer aan een game toe te kennen. Ook kunnen twee personen een andere mening hebben over wat een score, bijvoorbeeld 60%, nou betekent. De een kan het matig vinden, de ander juist gewoon voldoende. Bij Gaming Only hanteren we een principe dat je kunt vergelijken met cijfers die je voor proefwerken of tentamens krijgt. Een score tussen de 0% en 39% is natuurlijk ronduit slecht, een score tussen de 40% en 54% is onvoldoende. Vanaf 55% tot 69% is een game voldoende. Cijfers tussen de 70% en 79% geven aan dat een game goed is en vanaf 80% hebben we met een game te maken die erg goed is. Een score van 90% of hoger betekent dat je met een klassieker te maken hebt. De perfecte score van 100% is een score die je bij Gaming Only niet tegen zult komen, perfectie bestaat immers niet.
Naar de top

Wat is het verschil tussen een hands-on en preview?
Voordat er ingegaan wordt op het verschil tussen een hands-on en een preview, eerst even de overeenkomsten. Ze kijken allebei vooruit naar een game die in de toekomst uit komt, bevatten allebei een overzicht van de feiten die, tot het moment van schrijven, over de game naar buiten zijn gekomen en er wordt aan het einde van het artikel een verwachting uitgesproken over de kwaliteit van de uiteindelijke game.
Het verschil tussen de hands-on en preview zit hem erin dat de redacteur bij een hands-on de mogelijkheid gehad heeft de game te spelen, en bij een preview is dit niet het geval. De hands-on is dus gedeeltelijk gebaseerd op een spelervaring.
Naar de top

Jullie waren in de preview/hands-on erg positief over game X, maar in de review kreeg de game een laag cijfer. Hoe kan dat?
Een preview of hands-on is vaak gebaseerd op vroege informatie en dus grotendeels op informatie verkregen van een uitgever of ontwikkelaar. Hierin probeert de uitgever de game natuurlijk zo positief mogelijk neer te zetten door nieuwe en coole features veel aandacht te geven. Hoe dit uiteindelijk werkt in de volledige versie van de game is vaak moeilijk te voorspellen. Bij previews en hands-ons plaatsen we altijd kritische kanttekeningen, maar we kunnen niet van alle features voorspellen hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Hierdoor kan het zijn dat er verschillen ontstaan tussen de verwachting die de redacteur uitsprak in de preview/hands-on en het uiteindelijke oordeel dat over de game wordt gegeven.
Naar de top


Media - Naar de top
Hoe komen jullie aan de screenshots die jullie op de site plaatsen?
De meeste screenshots komen van uitgevers zelf, deze worden geplaatst op perssites en uitgestuurd via mailings. In sommige gevallen zijn de screenshots gemaakt door Gaming Only, dit zal er dan ook bij gezet worden.
Naar de top

Er zijn nieuwe screenshots verschenen van game X, zijn deze in-game?
De meeste screenshots die wij aangeleverd krijgen zijn in-game. Soms verschijnt er ook zogenaamd artwork, van bijvoorbeeld characters, voertuigen of gebouwen, deze zijn niet in-game gemaakt.
Naar de top

Is de video van game X gemaakt van in-game beelden?
In tegenstelling tot screenshots is een groot deel van de video’s niet in-game. Dit kun je ook zien bij de aanduiding van de video. Trailers en teasers zijn meestal niet opgebouwd uit gameplay beelden, dit kan er wel in verwerkt zitten. Video’s met de aanduiding gameplay zijn wel opgebouwd uit beelden die jij als gamer ook ziet als je de game speelt. Daarnaast duiden uitgevers video’s soms wel aan als beelden gemaakt vanuit de in-game engine. Dit betekent dat de graphics vergelijkbaar zijn met de kwaliteit van de uiteindelijke game, maar dat de camerahoek vaak anders is dan wanneer je zelfs zou spelen. Een voorbeeld kan zijn een video van een racegame, waarin je allerlei auto’s over een circuit ziet scheuren vanuit een cameraperspectief in de lucht. Deze beelden hebben dan graphics die overeen komen met wat je tijdens het spelen ziet, maar het camerapunt is volledig anders.
Naar de top


GO! Vision - Naar de top
Wat is GO! Vision?
GO! Vision staat voor Gaming Only Vision, letterlijk vertaald de visie van Gaming Only. Het is de naam voor alle zelfgeproduceerde filmpjes van Gaming Only. Dit kan uiteenlopen van previews, tot verslagen van events, zelf opgenomen gameplay beelden of reviews.
Naar de top

Wat voor items worden er gemaakt voor GO! Vision?
Voor GO! Vision worden veel verschillende items geproduceerd. De belangrijkste twee zijn videoreviews en –previews. Deze bestaan uit gameplay beelden met een voice-over. Daarnaast gaan de redacteurs regelmatig naar events waar ook items voor GO! Vision over gemaakt worden. Een gameshow zit ook in het repertoire van GO! Vision. Tot slot produceert GO! Vision nog gameplay compilaties, video’s met tips, etc.
Naar de top

Maken jullie de items voor GO! Vision zelf?
Ja, alle items voor GO! Vision worden zelf gemaakt. Van het camerawerk en de presentatie tot de editing en voice-overs.
Naar de top

De reviews en previews van games bestaan op Gaming Only uit gameplay beelden en een voice-over, bij andere sites/gamesprogramma’s worden deze gepresenteerd vanuit een studio. Waarom doen jullie dit niet?
Bij Gaming Only zien we de geschreven review en videoreview als één geheel. Ze vullen elkaar aan. In de geschreven review hebben we de mogelijkheid om alle features e.d. uitgebreid uit te leggen en in de videoreview kunnen we dit illustreren aan de hand van beelden. Deze opzet komt het beste tot zijn recht door gebruik te maken van een review die volledig bestaat uit gameplaybeelden. De voice-over ondersteunt deze beelden door uit te leggen wat je ziet.
Naar de top


Prijsvragen - Naar de top
Ik wil meedoen aan een prijsvraag, maar er staat dat ik ingelogd moet zijn. Waarom?
Alleen leden van de site kunnen mee doen aan prijsvragen. Als je nog geen lid bent kan dit heel makkelijk via het registratie formulier. Hiermee maak je in één keer een account aan voor alle sites. Inloggen kan via de login box aan de rechter kant van de site. Voor meer informatie over hoe je te registreren kun je de vraag hierover in deze FAQ raadplegen.
Naar de top

Ik heb meegedaan aan een prijsvraag, heb ik wat gewonnen?
Als je aan een prijsvraag meegedaan hebt is het zaak het nieuws goed in de gaten te houden. Na afloop van de prijsvraag worden de winnaars altijd via een nieuwsbericht bekend gemaakt. Ook krijgen de winnaars een email (op het emailadres dat in je profiel staat) met daarin de vraag om hun adres door te geven.
Naar de top

Yes, ik heb een prijs gewonnen en mijn adres doorgegeven. Ik wacht al drie dagen op de prijs, wanneer krijg ik de prijs?
Na de bekendmaking van de prijsvraagwinnaars wordt de game zo snel mogelijk verzonden Houd echter rekening met een periode van ongeveer twee weken voordat je de game ontvangt. Dit kan te maken hebben met een aantal zaken. Ten eerste wachten we altijd totdat we de adressen van alle winnaars binnen hebben, zo kunnen we de prijzen in één keer verzenden. Mochten we na twee weken de adressen nog niet allemaal binnen hebben, dan worden wel de prijzen verzonden naar de winnaars van wie het adres bekend is. Ook hangt het er vanaf of we de prijzen al van de uitgever ontvangen hebben, meestal is dit wel het geval, maar soms moeten we er nog op wachten.
Tot slot vragen we winnaars die in België wonen wat extra geduld te hebben, alle zendingen worden vanuit Nederland verstuurd en dit duurt dus langer dan normaal. Overigens worden alle zendingen wel met priority verzonden, dus normaal gesproken hoef je maar een paar dagen langer te wachten dan Nederlandse winnaars.
Naar de top

Ik heb een prijs gewonnen, maar mijn email een hele tijd niet gecheckt. Kan ik nog aanspraak maken op de prijs?
Dat ligt eraan. We houden prijzen tot twee maanden na de afloopdatum van de prijsvraag achter voor de oorspronkelijke winnaars. Mocht je voor die tijd de email dus zien, dan sturen we de prijs nog naar je op. Twee maanden na afloop van de prijsvraag wordt er voor niet geclaimde prijzen een andere winnaar getrokken.
Naar de top


Forum - Naar de top
Voor vragen over het forum kun je het beste de forum FAQ raadplegen, hier staan antwoorden op veelgestelde vragen over het forum. Heb je een vraag over het forum die niet in de forum FAQ staat, dan kun je het feedbackformulier gebruiken, of in het feedback forum je opmerking plaatsen/vraag stellen over het forum.
Naar de top


Redactie - Naar de top
Wie zitten er in de redactie van Gaming Only?
Een overzicht van de redacteurs van Gaming Only kun je vinden op de crewpagina.
Naar de top

Hoe kan ik lid worden van de redactie van Gaming Only?
In dit forum onderwerp staat een overzicht van de aanmeldingsformulieren voor alle sites van Gaming Only. Door dit formulier in te vullen en naar het emailadres te sturen dat in het formulier vermeld staat maak je de aanmelding voor een positie in de redactie compleet.
Naar de top

Ik heb een sollicitatie ingestuurd, maar nog geen antwoord gehad, ben ik nu niet aangenomen?
Geen bericht is goed bericht in dit geval. We streven ernaar iedereen die solliciteert binnen twee weken antwoord te geven. Dit kan positief of negatief zijn, maar je krijgt altijd een antwoord van ons. Mocht je na die twee weken nog niks gehoord hebben, dan kun je het beste de persoon naar wie je het formulier hebt gestuurd een email sturen.
Naar de top

Ik heb een sollicitatie ingestuurd en ben afgewezen. Waarom?
Alleen de persoon die je sollicitatie heeft behandeld en je de afwijzing heeft gemaild kan jou meer vertellen over het waarom hiervan. Mocht je graag meer uitleg willen weten over de reden waarom je niet bent aangenomen, dan kun je het beste de persoon die je heeft afgewezen een email sturen. Houd wel in gedachte dat we niet iedere bij iedere afwijzing een diepgaande uitleg kunnen geven over de reden. Wel kunnen we in het algemeen aangeven wat er aan je sollicitatie schortte.
Naar de top

Werken de redacteurs betaald voor Gaming Only?
Nee, de meeste redacteurs werken vrijwillig voor Gaming Only. Er zijn wel een aantal mensen in loondienst, maar dit zijn voornamelijk mensen die voor Only Network werken. Wel zitten er een aantal andere voordelen aan het redacteurschap bij Gaming Only.
- Je ontvangt de nieuwste games om te reviewen en deze games mag je vaak ook nog houden.
- Je krijgt de kans om op het kantoor van Only Network games te spelen die nog niet in de winkel liggen en die door bijna niemand anders gespeeld zijn.
- Je kunt naar persevenementen om de nieuwste games te spelen.
- Gaming Only ontvangt regelmatig leuke goodies van uitgevers. Dit varieert van posters, tot game figurines en soms zelfs volledige games. Eens in de zoveel tijd worden deze goodies verdeeld onder de redactie.
- Gaming Only besteed veel tijd aan het opleiden van de redacteurs. Je krijgt training in het schrijven van nieuwsberichten en artikelen, een goede voorbereiding op een carrière als journalist en ook zeer nuttig als achtergrond voor het schrijven van rapporten e.d.
- Je redacteurschap is een mooie aantekening op je CV. Wanneer je als redacteur besluit afscheid te nemen van Gaming Only, dan krijg je van ons een referentie mee die je kunt gebruiken bij sollicitaties.
Naar de top

Ik ben nog op zoek naar een stageplaats, kan dat bij Gaming Only?
Ja, Only Network heeft verschillende stageplaatsen beschikbaar die betrekking hebben op Gaming Only. Het gaat hier onder andere om stageplaatsen voor de videodienst GO! Vision, stages als redacteur en ook voor grafische en programmeer studenten zijn er stages beschikbaar. Voor meer informatie over beschikbare plekken kun je kijken op de site van Only Network.
Naar de top


Profiel - Naar de top
Wat kan ik allemaal met mijn profiel?
Er zijn een hele hoop leuke dingen die je kunt doen met je profiel. We hebben ze even op een rijtje gezet:
- Algemene informatie over jezelf geven, zoals je gamertag, PSN ID, Wii Friends Code, hobby’s, je beroep, etc. Bewerken kan via het forum.
- Je kunt een gamescollectie en wenslijst bijhouden. Dit doe je door simpelweg op het ‘+w’ of ‘+c’ icoontje te drukken bij een game.
- Je hebt de mogelijkheid een fotoalbum bij te houden. Plaats hier leuke foto’s van jezelf of je gameroom.
- Je kunt weblogs en memberrecensies schrijven.
- Je kunt ook reageren op de profielen van anderen en mensen toevoegen als vrienden.
Naar de top

Wat is het verschil tussen mijn collectie en wenslijst?
Het verschill tussen de collectie en wenslijst is dat de games die in je collectie staan al bij je op de plank staan en die in je wenslijst nog in de winkel op de plank staan. Oftewel, je collectie geeft weer welke games je hebt, je wenslijst welke games je wilt hebben.
Naar de top

Waarom kan ik geen PS2/GameCube/Xbox games toevoegen?
Gaming Only heeft zich toegespitst op de nieuwe generatie consoles, handhelds en de PC. Hieronder vallen niet de PS2, GameCube en Xbox. Hiervan heeft Gaming Only geen databases en deze games kun je dan ook niet toevoegen aan je profiel.
Naar de top

Moeten mijn weblogs over gamen gaan?
Nee, je mag over alles schrijven, zolang het maar binnen de regels valt.
Naar de top

Mijn memberrecensie/weblog is verwijderd, waarom?
Je memberrecensie of weblog wordt alleen verwijderd als deze niet aan de regels voldoet voor het plaatsen van een memberrecensie of weblog. Lees deze regels dus goed door voordat je een memberrecensie of weblog plaatst. Mocht het je niet duidelijk zijn waarom je memberrecensie of weblog verwijderd is, dan kun je een mailtje sturen naar contact@gamingonly.nl. Vermeld hierin duidelijk wat de titel van je memberrecensie of weblog was en wat je nickname op Gaming Only is.
Naar de top


Suggesties - Naar de top
Staat er een fout in deze FAQ? Heb je zelf een vraag over Gaming Only waarvan je denk dat het interessant is om deze in de FAQ te plaatsen? Laat het ons weten! Je kunt op twee manieren suggesties of verbeteringen voor de FAQ doorgeven. Je kunt een bericht plaatsen op het feedback forum.
Ook kun je gebruik maken van het contact formulier. Zorg er in beide gevallen voor dat je duidelijk vermeld dat het om de Gaming Only FAQ gaat en wat precies je suggestie is.
Naar de top