PC Only
hardware
Hardware

G9 Laser Mouse

Prestaties

Verwisselbare covers - Gebruik de meegeleverde XL- en Precisie-covers om de perfecte pasvorm voor jouw gamingstijl te verkrijgen. De satijnen structuur en vollere vorm van de XL-cover bieden extra comfort. De DryGrip-technologie plus compacte vorm van de Precisie-cover geven je bovendien een ongeëvenaard vingertoppengevoel.

3200dpi-lasermotor met full-Speed USB - Verkrijg snelheid en nauwkeurigheid zonder compromissen van een hoogwaardige gaming-lasermotor — plus directe cursorreacties met full-speed USB (tot 1000 rapporten/seconde).

Game-instellingen voor onderweg - Neem je persoonlijke muisvoorkeuren met je mee. De G9 slaat muisinstellingen in het ingebouwde geheugen op — bewaar tot 5 profielen (inclusief toetsenbordmacro's, dpi-instellingen en led-kleur) in de muis en speel op jouw manier, zonder extra software-installatie*, op andere pc's**.

Bediening

MicroGear™-precisiescrollwiel - Gebruik Logitech's exclusieve MicroGear™-scrolltechnologie voor nauwkeurig kliksgewijs scrollen — perfect voor snelle wapenselectie. Of schakel tussen modi voor wrijvingsvrij, supersnel scrollen.

Aanpasbare gevoeligheid - Schakel van pixelprecies richten naar pijlsnelle bewegingen, zonder de actie te pauzeren. De G9 biedt onmiddellijke toegang tot meerdere gevoeligheidsniveaus tussen 200 dpi en 3200 dpi, vóór stuurprogramma-installatie.

Systeem voor gewichtaanpassing - Heb je liever een zwaardere of lichtere muis? Gebruik de cartridge met gewichten en tot 28g in metalen gewichtjes om je G9 precies de juiste feel te geven.

Polytetrafluoroethyleen voetjes - Supergladde voetjes glijden moeiteloos over vrijwel elk oppervlak.

Comfort en gemak

Led-display met aanpasbare kleur - Een led-kleurendisplay geeft de huidige gevoeligheids- en profielinstellingen weer. Je kunt uit honderden kleuren kiezen om de led-kleurendisplay een eigen tintje te geven.

Meer coverstijlen - Verwissel je cover voor een nieuw uiterlijk en een andere grip.

horLine

Specificaties:

Systeemvereisten
Windows® XP, Windows® Vista™
USB-poort

Specificaties

Tracking
Resolutie: 200–3200 dpi (door gebruiker selecteerbaar)
Beeldverwerking: 6,4 megapixels/seconde
Maximumversnelling: 20 g
Maximumsnelheid: 45–165 cm/seconde (afhankelijk van oppervlak)
Reactievermogen
USB-gegevensindeling: 16 bits/as
USB-rapportagesnelheid: Tot 1000 rapporten/seconde
Slaapmodus: Uitgeschakeld
Glijden
Dynamische wrijvingscoëfficiënt (µk): .09**
Statische wrijvingscoëfficiënt (µs): .14**
Aanpassingsgewicht: tot 28 g
Duurzaamheid
Muisknoppen (links/rechts): 8 miljoen klikken
Muisvoetjes: 250 km

horLine

Officiële website
hardware info
Fabrikant: Logitech
Categorie: Controller
Release: N.N.B.
gerelateerde media