PC Only
game
Salvation

Salvation

Salvation speelt zich af in het jaar 2026, waar de wereld zich met name bezig houdt met het ontwikkelen van stamcellen en de ontwikkeling van genen. De overheid probeert bovendien om contact te krijgen met God, mede door het maken van een eigen 'Christ' en 'Anti-Christ'. De bevolking wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de overheid. Technologie is verboden en elke burger moet zich elke week melden bij de overheid.

Houd je je hier echter niet aan, dan beland je in een fictieve hel waar je erg zult leiden. Doe je alles wat de overheid zegt, dan kom je uiteindelijk in de fictieve hemel terecht, waar alles beter is. In 2026 ontstaan er echter diverse opstandteams wereldwijd om het regime te stoppen, maar de krachten zijn nauwelijks gelijk. Jij als speler bent ook een deel van de opstand en aan jou nu de taak om het regime ten val te brengen.

horLine

Features:

* Drie speelbare personages: Narumi Amano, Sergei Thor en Alexander Geist.

* 14 missies verdeeld over 7 episoden, waaronder in steden als London en Tokyo.

* Maakt gebruik van de Source Engine, wat resulteert in prachtige graphics met effecten als HDR Lightning en Normal Mapping.

* Veel diversiteit in de gameplay met onder andere stealth, actie en arcade delen. Er is bovendien een simpel RPG systeem in het spel verwerkt.

* 20 verschillende eindbazen, elk met een andere strategie en verhaal.

* Een multiplayer mode voor minimaal 8 en maximaal 32 spelers.

horLine

Online opties:

* Online multiplayer

horLine

Releasedatum: juni 2009

Related Items
Datum Type Titel
game info
Ontwikkelaar: Black Wing Foundation
Uitgever:
Meer info
Aantal spelers: 32
Release: juni 2009
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media