PC Only
game
Open Season

Open Season (Baas in eigen Bos)

Laat je dierlijke instinct de vrije loop samen met de kekke creaturen uit Open Season. Lekker erop los leven in het wild, waarin de dieren van veld en bos het leven van nietsvermoedende jagers helemaal op zijn kop zetten.

Een tamme grizzly met de naam Boog laat zich door het snelle hert Elliott verleiden om huis en haard te verlaten, waarna hij de weg kwijt raakt in het bos. En dat terwijl het jachtseizoen over drie dagen wordt geopend! Boog ziet zich gedwongen te overleven in het bos en verwildert. Hij stookt alle dieren van het bos op om hun habitat terug te veroveren op de jagers.

Ga ook in het wild leven in dit vette avontuur naar de tekenfilm Open Season!

horLine

Features:

Speel de rol van Boog en Elliott - beleef de filmavonturen en speel met al je favoriete dierenfiguren uit de tekenfilm Open Season.

Speel met anderen - daag je vrienden uit of speel samen in hilarische minigames voor vier!

Vuil spel - gooi stinkdierbommen, werp konijnen, zet eikelschietende eekhoorns in en laat de jagers zich een hoedje schrikken met je suffe grappen. Rol je in een gigantische sneeuwbal, houd je staande in de stroomversnelling op een buitentoilet op een houtvlot, scheur door de mijnschachten in een knotsgekke race en beleef nog meer avonturen samen met Boog op zijn tocht van Mild naar Wild!

horLine

Online opties:

* Offline multiplayer

horLine

PEGI rating:

3+  

horLine

OfficiĎle website

Releasedatum: 6 oktober 2006

Related Items
Er zijn geen resultaten te weergeven.
game info
Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal Studios
Uitgever: Ubisoft
Meer info
Genre(s): Action
Adventure
Aantal spelers: -
Release: 6 oktober 2006
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0
Boxshot
gerelateerde media