PC Only
game
Bad Day L.A.

Bad Day L.A.

In Bad Day L.A. speel jij de dakloze Anthony Williams die de stad Los Angeles moet redden van haar ondergang door zombies, terroristen, natuurrampen en nog veel meer.

Anthony, ziet het leven rooskleuriger als er van alles misgaat in L.A. Anthony is niet onder de indruk van de vele rampen die zich voor doen in Los Angeles. Anthony ziet zo de ultieme kans om zich te bewijzen als held in L.A. door kinderen van virussen te redden en allerlei vreemde monsters dood te schieten. De game bevat tien levels die zich afspelen in locaties zoals Beverly Hills en Hollywood.

horLine

Features:

* Een 1ste/3de persoons game vol humor en chaos, management en actie, in de stijl van succesvolle titels als Call of Duty.

* Het spel biedt traditionele 1ste en 3de persoons actie- en avonturenspelelementen, in combinatie met voertuigen op rails, unieke wapens, nevengebeurtenissen vol actie, boeiende muziek, voice-over en speciale effecten, en een meeslepende verhaallijn.

* Het spel speelt zich af in het hedendaagse Los Angeles, dat de meest catastrofale 12 uur van zijn geschiedenis beleeft.

* De hoofdpersoon maakt gebruikt van humor en zijn verstand om puzzels op te lossen, mensen te redden en ordening in de chaos aan te brengen, terwijl de ene na de andere ramp zich voordoet.

* American McGee Presents: Bad Day L.A. is ontsproten aan de bizarre geest van de Amerikaan McGee, befaamd door zijn bijzondere artistieke visie, zoals die te zien was in American McGee's Alice.

* Voor de liefhebbers van toegankelijk spel, begrijpelijke personages en inhoud.
* Doet een beroep op het "rampinstinct" van de mens: je kunt je ogen niet afhouden van een treinwrak.

horLine

PEGI rating:

16+  Grof taalgebruik  Geweld  

horLine

Releasedatum: 24 november 2006

Related Items
Er zijn geen resultaten te weergeven.
game info
Ontwikkelaar: Enlight Software
Meer info
Genre(s): Action
Adventure
Aantal spelers: -
Release: 24 november 2006
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0
Boxshot
gerelateerde media