PC Only
game
Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River is een tactische first-person shooter en het 3de volledige deel in de Operation Flashpoint serie. De game speelt zich af in Tajikistan en plaatst de speler in de schoenen van een Amerikaanse marinier.

Als lid van fireteam Outlaw-2-Bravo word je naar Tajikistan gestuurd, een land aan de Westgrens van China dat overlopen wordt door terroristen. China is het niet eens met de bemoeienis van de Verenigde Staten en zo verandert het gevecht van een binnenlands conflict in een internationale oorlog. De Verenigde Staten staan natuurlijk niet toe dat China Tajikistan onder de voet loopt en je zult de Chinezen moeten verslaan.

Gamers kunnen voor iedere missie uit 1 van de 4 standaard klasses kiezen, rifleman, grenadier, scout en automatic rifleman. Door missies te spelen verzamelt de speler XP die nieuwe vaardigheden en wapens vrijspelen. Zo kan de scout bijvoorbeeld betere sluipschuttergeweren kopen en is er een vaardigheid die ervoor zorgt dat de XP die je verdient sneller toeneemt.

Operation Flashpoint: Red River heeft in totaal 10 missies waarin je de 3 andere soldaten in je fireteam aanstuurt. De game is ook volledig in co-op speelbaar, waarbij er maximaal 4 gamers tegelijk kunnen spelen. De co-op is drop-in, drop-out waardoor iemand op ieder moment een game kan joinen. Naast het verhaal zijn er 4 verschillende co-op scenario's, deze zijn speelbaar naast het hoofdverhaal.

horLine

Features:

4 klasses om uit te kiezen aan het begin van iedere missie

6 onderdelen die vrij te spelen zijn met XP

8 vaardigheden

4 verschillende co-op scenario's

Mogelijkheid om je team aan te sturen

horLine

Online opties:

* Leaderboards
* Co-op

horLine

Discussieer mee op het forum over Operation Flashpoint: Red River

horLine

PEGI rating:

18+  

horLine

Releasedatum: 21 april 2011

game info
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Meer info
Aantal spelers: 1-4
Release: 21 april 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media