PC Only
game
Age of Pirates: Captain Blood

Age of Pirates: Captain Blood

In Age of Pirates: Captain’s Blood ben je één van de meest nobele en dappere piraten die ooit geleefd heeft, geschapen door schrijver Rafael Sabatini. Samen met een heleboel collega’s trek jij er op uit om zowel op land als op het water verschillende vijanden te verslaan op zoek naar goud, glorie en liefde.

In deze wilde gevechten gebeurd er van alles om je heen en zullen de kanonskogels je letterlijk om de oren vliegen. Zo is er een hoge mate van interactiviteit met de omgeving en ga je helemaal op in de chaos.

horLine

Features:

* Leid een leven van de dapperste piraat gebaseerd op het beste boek van Rafael Sabatini. Volg de weg naar goud, overwinningen en liefde.

* Stuur je schip "Arabella" langs diverse battles met uitdagende vijanden: verover vijandelijke schepen en maak korte metten met je tegenstanders door middel van de kanonnen aan boord.

* Vecht tegen vijanden door gebruik te maken van een uitgebreid vechtsysteem met vele combo's. Laat je meeslepen in de gevechten en gebruik messen, dolken, pistolen en bommen om je tegenstanders te verslaan.

* De graphics en het camerawerk geven de speler de indruk een echte piratenheld te zijn. Prachtige landschappen zorgen voor een overtuigende en indrukwekkende beleving.

* Verdien ervaringspunten door tegen piraten en soldaten te vechten en verzamel op die manier nieuwe vechttechnieken. Verzamel goud tijdens je avonturen om je schip te upgraden.

* De speelwereld verandert zodra de speler het verhaal doorloopt.

horLine

PEGI rating:

Geweld  

horLine

Offici‘le website

Releasedatum: NNB

Related Items
Er zijn geen resultaten te weergeven.
game info
Ontwikkelaar: Akella
Uitgever: Playlogic Games
Meer info
Genre(s): Action
Aantal spelers: -
Release: NNB
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media